ANSIKTSBEHANDLING

Jag måste bara tacka för en fantastisk service! Jag är jättenöje med den djuprengörande ansiktsbehandlingen med Hydra Beauty. Ansiktet har fått ett helt nytt lyft och lyster! - S. (Trelleborg)

 

- ANSIKTSBEHANDLING -

Klicka nedan för att boka tid via BokaDirekt!

Våra ansiktsbehandlingar utförs av utbildad personal, med modern, högteknologisk utrustning och speciellt framtagna produkter för att vi ska kunna behandla våra kunder så individuellt som möjligt. Eftersom varje person reagerar olika på olika produkter och behandlingar har vi även något nytt för i år: DERMASCANNER.

 

Läs mer om våra ansiktsbehandligar nedan och på bokadirekt!

Hydrabeauty Microdermabrasion

 

Denna ansiktsbehandling fokuserar på att exfoliera med diamantslipning, tömma porer och vårdar på djupet genom elektroporation.

 

Vi rekommenderar denna behandling för dig som önskar en fräsch lyster i ansiktet, mindre porer och en spänstigare hy. Vi kan även kombinera detta med en kemisk peeling för ett extra djupverkande och långvarigt resultat.

Har du frågor om just din hud och vill veta mer om hur vi kan skräddarsy behandligar för dig? Kom in till oss och fråga, ställ en fråga via vårt kontaktformulär eller titta på bokadirekt! Vi har något som passar alla.

Valengallerian, Algatan 16, 231 42 Trelleborg

0410- 333 011