ANSIKTSBEHANDLING

Jag måste bara tacka för en fantastisk service! Jag är jättenöje med den djuprengörande ansiktsbehandlingen med Hydra Beauty. Ansiktet har fått ett helt nytt lyft och lyster! - S. (Trelleborg)

 

- ANSIKTSBEHANDLING -

Klicka nedan för att boka tid via BokaDirekt!

Våra ansiktsbehandlingar utförs av utbildad personal, med modern, högteknologisk utrustning och speciellt framtagna medicintekniska produkter för att vi ska kunna behandla våra kunder så individuellt som möjligt. Våra Produkter från Filoga och Tebiskin får endast köpas på plats och får tyvärr inte ligga här i shopen. Har du frågor om just din hud och vill veta mer om hur vi kan skräddarsy behandligar för dig? Kom in till oss och fråga, ställ en fråga via vårt kontaktformulär eller titta på bokadirekt! Vi har något som passar alla.

 

Läs mer om våra ansiktsbehandligar nedan och på bokadirekt!

Hydra Beauty Lyx 70 min 740,-

 

Behandlingen börjar med en Microdermabrasion ( Diamantslip för att exfoliera huden och ta bort det översta lagret av döda hudceller) men även en stimulering av vävnaden och blodtillförseln. Med en massage jobbas en Djuprengöring med exfolierande egenskaper likt en mild peel in i huden och får verka en stund. Sedan är huden redo att släppa ifrån sig smuts och fett som samlats i porerna. En Portömning med rengöringsserum och vakumsug gör rent djupt ner i porer. Vid enstaka inkapslingar (Pormaskar som sitter hårt och djupt) Tas bort med sterila verktyg. Efter denna rengöring är det dags att stänga porerna och avsluta med en mjuk ansiktsmassage, Filogas Gr-Youthmask. 15 min och dag/ögonkräm

 

Djupgengöring, avslappning och njutning på hög nivå. Vi rekommenderar denna behandling för dig som önskar en fräsch lyster i ansiktet, mindre porer och en spänstigare hy.

 

 

Ansiktsbehandling Basic 45 min 490,-

 

För dig som vill eller behöver komma oftare för att få rengjort på djupet. Microdermabrasion med vakumusug (Diamantslipning för att få bort översta hudlagret med döda hudceller.) Rengöringspeel gly C Tebiskin. Behandlingen anpassas efter din hud. och avslutas med dagkräm. Behandlingen ger lyster frisk välvårdad hud.

Ungdomshy 30 min 390,-

 

För ungdomshyn 13 år och upp behövs oftast en väldigt mild men inflammationshämmande och antibakteriell rengörande behandling. Att hålla finnar och orenheter borta är viktigt inte bara för självkänslan. Utan för att slippa ärr och förstorade porer i framtiden. Utseendet är viktigt även hos den yngre generationen och vi erbjuder därför ungdomspriser till den som är under 18 år. Behandlingarna är designade för Dig med mindre, begynnande eller uttalade hudproblem.

 

Omfattar: Behandlingarna anpassas individuellt efter behov, allt från hjälp med att eliminera enstaka pormaskar till mer omfattande portömningar.

 

 

 

Undomshy avancerad hudvård 75 min 740,-

 

 

Tänk också på näring och vitaminer är en viktig del av hudens hälsa speciellt när problemen är stora. I behandlingen ingår Hudkonsultation och behandling av(Uttalade hudbesvär, begränsad/måttlig Acne eller inkapslingar) Omfattar: Rengöring, Peeling, lätt Porrengöring, AHA-syra och Mask. Att läka ut acne tar ibland lite tid det är viktigt med hemvårdsrutiner med produkter som jobbar antibakteriellt och talghämmande.

 

För ungdom som har måttliga/utalade besvär med pormaskar, inkapslingar eller partiellt påverkade områden t.ex. panna eller kinder

 

*Veckodos med hemvårdsserum ingår, värde ca 180:-

 

 

 

 

 

Valengallerian, Algatan 16, 231 42 Trelleborg

0410- 333 011