ANSIKTSBEHANDLING

Våra ansiktsbehandlingar utförs av utbildad personal, med modern utrustning och medicintekniskt klassade hudvårdsprodukter 


Allt för att vi ska kunna ge den bästa behandlingen och tillgodose varje kunds individuella behov. Våra Produkter från Filoga Pro och Tebiskin får endast köpas på hudvårdskliniker. Har du frågor om just din hud och vill veta mer om hur vi kan skräddarsy behandligar för dig? Kom in till oss och fråga, ställ en fråga via vårt kontaktformulär eller titta på bokadirekt! Vi har något som passar alla.


Läs mer om våra ansiktsbehandligar nedan och på bokadirekt!

Hydra Beauty Lyx 70 min      740,-


4 behandlingar i 1 - Ett hudvårdssystem som använder specialiserade tippar för att exfoliera, tömma porer och vårda huden på djupet genom elektroporation och ledljusbehandling. 


Behandlingen börjar med en Microdermabrasion ( Diamantslip för att exfoliera huden och ta bort det översta lagret av döda hudceller) men även en  stimulering av vävnaden och blodtillförseln vilket även maximerar penetrationen av serum. Med en massage jobbas en  Djuprengöring med exfolierande egenskaper likt en mild peel in i huden och får verka en stund. Sedan är huden redo att släppa ifrån sig smuts och fett som samlats i porerna. En Portömning med rengöringsserum och vakumsug gör rent djupt ner i porer. Vid enstaka inkapslingar (Pormaskar som sitter hårt och djupt) Tas bort med sterila verktyg. Efter denna rengöring är det dags att stänga porerna och avsluta med serum som arbetas ner med elektroporation och ledljus. Till sist lägs Filogas Gr-Youthmask på i 20 min. Avsluas med dag/ögonkräm anpassat efter din huds behov.


Djupgengöring, avslappning och njutning på hög nivå. Vi rekommenderar denna behandling för dig som önskar en fräsch lyster i ansiktet, mindre porer och en spänstigare hy.Jag måste bara tacka för en fantastisk service! Jag är jättenöje med den djuprengörande ansiktsbehandlingen med Hydra Beauty. Ansiktet har fått ett helt nytt lyft och lyster! - S. (Trelleborg)


All inklusivie - Spa Ansiktsbehandling 1h 45 min


Ansiktsbehandlingen med allt. Avslappnande skön massage av ansikte och dekoltage och rygg. Bryn och frans fix ingår. Ånga. Manuell portömning eller vakum rengöring, Peeling. Mask och produkter anpassade efter din hudtyp och behov.


Djuprengöring 45 min     490,-


För ungdomshyn 13 år och upp behövs oftast en väldigt mild men inflammationshämmande och antibakteriell rengörande behandling. Att hålla finnar och orenheter borta är viktigt inte bara för självkänslan. Utan för att slippa ärr och förstorade porer i framtiden. Utseendet är viktigt även hos den yngre generationen och vi erbjuder därför ungdomspriser till den som är under 18 år. Behandlingarna är designade för Dig med mindre, begynnande eller uttalade hudproblem.


Omfattar: Behandlingarna anpassas individuellt efter behov, allt från hjälp med att eliminera enstaka pormaskar till mer omfattande portömningar.
Porsug med vakum 30 minuter

Djuprengöring med mild mandelsyra därefter en vakumspolning av porerna med vakumsug. Serum 1 Minskar talg och renar porer med hjälp av mjölksyra. Serum 2 Minskar döda hudceller och lugnar akner, utslag och hudirritationer med salicylsyra.. Serum 3 Ett antiinflammatoriskt och återfuktande serum med Portulaca Oleracea extrakt hjälper till att stänga porerna.. Avslutas med anpassad dagkräm för din hud.

Microdermabrasion/Diamantslip 30 min

Mild djuprengöring med Mandelsyra + Microdermabrasion som stimulerar ny fräch hud och avlägsnar den gamla torra ytan. Får igång blodcirkulationen och strechar fibroblasterna så att ny kollagen och elastin bildas.  Avslutas med anpassad dagkräm.


Akne - Avancerad hudvård 75 min     740,-

Tänk också på näring och vitaminer är en viktig del av hudens hälsa speciellt när problemen är stora. I behandlingen ingår Hudkonsultation och behandling av (Uttalade hudbesvär, begränsad/måttlig Acne eller inkapslingar) Omfattar: Rengöring, Peeling, Porrengöring, AHA-syra och Mask. Att läka ut acne tar ibland lite tid det är viktigt med hemvårdsrutiner med produkter som jobbar antibakteriellt och talghämmande.