PLASMAPENPlasma Lift Skin tightening

Ögonlocksplastik utan kniv och utjämning av rynkor – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin.Användningsområden:

Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, “kalkonhäng” och “hamsterpåsar” på halsen och kinderna.

• Uppstramning av lös hud på mage, knä, decoltage, armar

•Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.

•Korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.


Fördelar jämfört kirurgi:

Snabb läkning och återhämtning.

•Ingen risk för att ta bort för mycket hud.

•Hudkvalitén på det behandlade området stärks.


Plasmapennan är ett revolutionerande ansiktslyftningsprocedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat. Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Var noga med vilken uttrustning kliniken använder. Det gör stor skillnad på resultatet.


Hur fungerar det?

Plasmapen-handstycket ger en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet  vilket minskar överskjutande hud. En serie små bruna fläckar är strategiskt placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat för det överflödiga huden. Huden runt plasma-blixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden. Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen.Resultaten?

Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.Eftervård

Omedelbart efter behandlingen kan det finnas en brännande känsla. Detta kommer vanligtvis att minska under resten av dagen, om det är särskilt obekvämt eller kvarstår under en längre period, kan en antiinflammatorisk medicin ex. ibumetin, Voltaren, Diklofenac, Eeze eller Ipren tas.


Efter behandling är det normalt att det har någon svullnad. Detta är speciellt runt ögonen och kan vara i flera dagar. Oftast är svullnaden som värst på 3:dje dagen och lägger sig därefter. 


Om svullnaden är svårare kan en antiinflammatorisk medicin och / eller anti-histamin bidra till att lindra svullnaden. I eftervårdsprodukterna du får med dig hem finns både rengöring och mjukgörande salva som bidrar till en fin läkning. Du får också kylpåsar att lägga på ögonområdet för att lugna ner svullnaden.


Skorpor kommer vanligen att utvecklas över det behandlade området, detta kommer i första hand att vara brunt eller svart på ytan av huden och flaga av under de följande dagarna. Det kan ta över 2 veckor att helt försvinna. Efter skorporna har trillat av kommer en ny, rosa hud, denna huden måste skyddas från direkt solljus i minst 3 månader. Efterbehandlingen är mycket viktig och måste följas noggrant. Observera att när skorporna trillat av kan rodnaden att finnas kvar under de följande veckorna till månader. Det är viktigt att inte röra på denna skorpa eftersom det kan leda till infektion eller ärrbildning.


Ibland kan det behandlade området bli lite grått, det här är en del av den normala läkningsprocessen och kommer att förbättras med tiden. Om det börjar bli varmt eller rött eller om det förekommer någon annat obehag, vänligen kontakta kliniken för råd, eftersom det kan tyda på att en infektion har utvecklats.


När huden är läkt och ruvorna trillat av är det är viktigt att hålla behandlingsområdet rent, torrt och skyddat med ett högt solskyddsmedel i ca 3 månader. Använd inte alkoholbaserade rengöringsmedel.Vanliga frågor


Är Plasmapenna smärtsam?

Ingen av våra kunder anser att behandlingen är smärtsam, eftersom en bedövning appliceras 45 minuter före behandling.


Finns det några biverkningar?

Omedelbart efter behandlingen kan området vara rött. 1-2 dagar efter behandlingen kan svullnad uppstå. Efter 5-7 dagar har sårläkningsprocessen försvunnit.  Rodnad är inte längre synlig efter 2-3 månader. Det är att föredra att sminka över rodnaden tills allt läkt helt.Hur lång tid tar varje behandlingstid?

En session varar cirka 30 minuter med omedelbara resultat. Men bedövningen skall verka i 45 min inan behandlingen.Är behandlingen permanent?

Ja. När hudfibrerna är förkortade är effekterna permanenta. Men dock stoppar den inte den naturliga åldringsprocessen. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.Hur bör du förbereda dig före behandlingen?

För att vi skall kunna ge dig rätt behandling, behandlings intensitet etc. är det är viktigt att du berättar för oss om du ta några mediciner eller nyligen har tagit (antibiotika, etc.) eller om du nyligen har opererats eller gjort annan estetiska behandling på huden.


Om du ofta lider av herpes infektioner, bör du också berätta det för oss . Vid öppna sår eller inflammerad hud i ansiktet kan ingen plasmaterapi utföras. Annars måste du inte göra någonting innan behandlingen. En hälsosam livsstil stödjer läkningsprocessen.Efter behandlingen

Efter behandlingen är det viktigt att du sköter huden efter Anvisningarna du får med dig hem. Du får bara använda produkterna vi har rekommenderat eftersom den känsliga huden annars kan ta skada. 

PUREBEAU - FIBROBLAST BEHANDLING 

Har de bästa hemvårdsprodukterna för en fin och lätt läkningsprocess

blefaroplastyka-06
Skärmavbild-2018-06-13-kl.-14.03.54-768x433
läpp
plasmabeforeafter-beautyandshineclinic-london