TRIKOLOGI

För en frisk hårbotten och starkt vackert hår...


Vi analyserar och skräddarsyr behandlingar för att på bästa sätt motverka våra kunders hårbesvär. Vi ser till din hårstruktur och hårbotten för att tidigt fånga upp obalanser. Våra hårterapeuter använder sedan en unik formula som är ekologiskt kliniskt testad för att behandla bl.a. följande hårbesvär:


Håravfall

Fet hårbotten

Livlöst/Torrt hår

Långsam hårtillväxt

Klåda och Mjäll


Utifrån en personlig analys med mikrokamera kan en vi hitta roten till hår- och hårbottensproblem och återställa den naturliga pH-balansen. Med 25 års erfarenhet har man kunnat hitta cirka 240 olika varianter av hårbottenproblem. Noggrann analys med mikrokameran ger bästa grund för personliga diagnoser och behandlingar. Alla produkter i form av essenser, oljor, vitaminer och mineraler är tillverkade av rena naturråvaror. Preparaten i kombination medför att de båda processerna förstärker varandra - en så kal­lad positiv synergieffekt som är utgångspunkt för metodens goda resultat. 


Vi gör regelbundna kontroller, följer förändringar och anpassar behandlingarna efter varje minsta förbättring för att nå det bästa resultatet.


Vid första besöket analyseras håret och hårrötterna med mikrokamera och du får en individuellt anpassad plan för håret och hårbotten. För dig som vill få liv i ett torrt/glanslöst hår rekommenderar vi starkt våra populära

keratin- & mineralbehandlingar!