HÅRBORTTAGNING

Vi hjäper dig med all oönskad hårväxt vare sig du är man eller kvinna.


Lasern är den mest effektiva om du vill ha ett resultat som varar. Diod och Alexandrit laser är de vanligast och effektivaste våglängderna när det gäller hårborttagning.När lasern inte gett effekt är det sällan maskinens fel, utan den som håller i handtaget och styr styrka och hastighet. Har du misslyckade behandlingar hos våra tidigare ägare eller hos någon annan laserterapeut. Kom in och prata med oss.


(Vi använder inte IPL till hårborttagning eftersom den har en förmåga att skada hårsäcken men inte eliminera den. Det är vanligt att hår som tagits bort med IPL kommer tillbaka efter ca 2 år. Det kan även hända om någon användt för svag effekt med en riktig laser. 


Behöver du snabbt bli hårfri  inför en semesterresa kan det vara bättre med en vaxning. Ljusa fjun i ansiktet är inget för lasern. Då föreslår vi att du bokar en trådning hos Taban. 

Jag var på min första laserbehandling idag och jag måste säga att det var en mycket trevligt bemötande och behandlingen gick fort, med säkerhet, diskret och vana. Det kändes tryggt! Vi ses snart igen! - L. (Staffanstorp)