SUGARING

En av de huvudsakliga anledningarna till att sockervax har blivit populärare är att det består av naturliga ingredienser utan tillsatser


Du kan ta bort hår från dina ben, armhålor, ögonbryn och till och med den känsliga bikinilinjen, vilken bör hanteras väldigt varsamt. Efter hårborttagning blir huden mjuk och silkeslen utan kraftig rodnad eller irritation.


Sockerpastan appliceras med fingrarna mothårs och tas bort medhårs, tvärtemot vanlig vaxning. På det sättet dras hårstråna ut i samma riktning som de växer. Denna teknik ger en skonsam depilering.


SOCKRINGENS URSPRUNG

Sockring har sina rötter i Egypten och mellanöstern där metoden gick under benämningen "Halawa", som betyder Söt. Moderniserad med en annan teknik för användning inom professionell användning på skönhetssalonger och spa världen över. Sockerpastan är fortfarande tillverkad enligt originalreceptet.

Socker, Citron och Vatten!Trots att hårborttagning med bivax är en välkänd och effektiv metod så erbjuder sockerbaserad hårborttagning en rad fördelar som borttagning med bivax inte gör.


  • Eftersom det appliceras i rumstemperatur riskerar du inte att bränna dig.


  • Det orsakar inte allergiska reaktioner eller irritation. Eftersom det inte innehåller kemikalier eller beståndsdelar som irriterar huden eller orsakar oönskade reaktioner.


  • Det minskar risken för intväxande hårstrån, vilket är en av de huvudsakliga anledningarna till irriterande cystor i huden.


  • Det är framförallt rekommenderat för kvinnor med torr hud eftersom det gör huden extra len.


  • Det fastnar inte helt och hållet i huden och är enkelt att ta bort med vatten


  • Sockring/Sugaring fungerar även utmärkt för ljust och vitt hårsom inte lämpar sig för hårborttagning med laser.


  • Mindre smärtsam än vax
Hårväxten måste vara minst 10-16 dagars utväxt.
Kom ny duschad .